Welkom op ons Blog

laatste Nieuws

Lees snel verder!

2D en 3D plattegronden voor Makelaars

2D en 3D plattegrond bgg_voorbeeld
Door deze toevoeging op uw website wordt de kans op verkoop/verhuur van het object extra vergroot. Daarnaast maken we de plattegronden in zowel 2D als 3D.
Hiermee kunt u de plattegronden ook gebruiken voor:
– 2D- en 3D-plattegrond als FML-bestand en snelkoppeling voor gebruik op websites
– 2D- en 3D-plattegrond als link voor gebruik op eigen website en in social media
– 2D-plattegrond als jpeg-bestand van elke verdieping voor gebruik in bijvoorbeeld verkoopbrochure
– 3D aangezichten (jpeg-bestand) van elke verdieping van de woning

2D EN 3D PLATTEGRONDEN VOOR MAKELAARS

Bekijk hier uitgebreid de mogelijkheden

Je huis verkopen begint met de juiste voorbereidingen te maken van je woning. Zodat daarna perfecte foto’s gemaakt kunnen worden en je woning zich positief onderscheidt van de concurrentie. Echter, een volledige woningpresentatie bestaat niet alleen uit prachtige foto’s.

Er zijn meer hulpmiddelen die je kunt inschakelen om je huis aantrekkelijk te presenteren op internet. Een hele belangrijke stuk gereedschap, die perfect laat zien hoe groot je huis is, hoeveel ruimtes het bevat en hoe de indeling precies is, zijn 2D en 3D plattegronden.

De meeste verkopers hebben wel een plattegrond van hun huis in bezit. In de meeste gevallen zal dat een zwart-wit plattegrond zijn.

Als je je huis gaat verkopen dan is het een vereiste dat je een plattegrond kunt presenteren die helemaal van deze tijd is. Een zwart-wit exemplaar zijn hele puzzels voor potentiële kopers.

Full colour plattegronden met 2D en 3D technieken zijn veel gemakkelijker leesbaar. Bovendien is interactief met je potentiële nieuwe woning bezig zijn is de “leuke voorpret” om de juiste beslissing te kunnen maken.

Web Hosting

Super Snelle WordPress Hosting Server

Snelle WordPress Hosting

WordPress Hosting
logo_150

Super Snelle WordPress Hosting

Sinds ik begon met gebruik van WordPress Hosting voor een nieuw project een paar maanden terug, ben ik blij verrast door hun technische hoogstandjes en hun kundige en snelle klantenservice. Er is zelfs een probleem dat niet door hun toedoen was ontstaan die ze toch hebben opgelost. Nu heb ik sinds het verhuizen van een paar grotere sites van cliënten een beter niveau van dienstverlening. Er zijn geen klachten en/of  foutmeldingen geweest. Simpel gezegd, Siteground doet het zeer goed waar anderen nog wel eens een steekje laten vallen. En ook niet geheel onbelangrijk de snelheid van WordPress Hosting!!!

Super Snelle WordPress Hosting

Tevredenheids overzicht 2015